Γράμμα στον Άγιο Βασίλη...

Έχεις γράψει γράμμα ή ακόμη το σκέφτεσαι; 

Στο γράμμα για τον Άγιο Βασίλη, γράφεις όλες σου τις επιθυμίες κι αν ήσουν καλό παιδί όλο το χρόνο θα έβλεπες το δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όσο μεγάλωσες αυτό το γράμμα ίσως να μην το έγραφες κάθε χρόνο; Γιατί άραγε; 
Φέτος που ήταν μια περίεργη χρονιά οφείλεις να γράψεις ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Δεν είναι απαραίτητο να ζητήσεις κάποιο υλικό δώρο, αλλά να σκεφτείς γιατί γράφεις το γράμμα αυτό. Όταν ήσουν παιδί  οι γονείς σου σου έλεγαν "ήσουν καλό παιδί', "είσαι αληθινός πιστός του Άγιου Βασίλη" ; Τώρα που μεγάλωσες (λίγο), θα κάνεις στον εαυτό σου τις ίδιες ερωτήσεις και θα αναφέρονται σε εσένα. Η απάντηση είναι προσωπική, σίγουρα δεν κρύβει κάτι αρνητικό μέσα σε αυτή. 

Σκέψου όλα τα χρόνια προσπάθειας στο στούντιο, στο γυμναστήριο, στις αίθουσες, δεν πάνε χαμένα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά εσύ προσπαθούσες και προσπαθείς για εσένα, ακόμη και μέσα στο σπίτι σου με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο. Είναι οκ κάποιες μέρες να μην είναι όπως τις θέλεις. Μην μένεις σε αυτές, μείνε μόνο στις καλές και στην πρόοδο που έχεις κάνει. 
Οπότε ναι, φέτος ήσουν ένα πάρα πολύ καλό παιδί και σου αξίζει δώρο. Τι δώρο; Ότι έχεις ανάγκη εσύ...

Πάντα με σεβασμό και αγάπη προς τον εαυτό σου! 
💗🌸🎄




CONVERSATION