Το σπίτι σου... το στούντιο σου.

Και ξανά, πρέπει να μετατρέψεις το σπίτι σου στο χώρο εργασίας σου, ψυχαγωγίας και γενικά τα πάντα. Μην πτόησε, όλα γίνονται. Δεν είναι όλα θέμα μόνο ψυχολογίας, αλλά και οργάνωσης. 
Αρχικά, δες το όλο από την θετική πλευρά. Θα είσαι σπίτι και θα μπορείς να κάνεις πράγματα που πάντα μέσα στην χρονιά έλεγες "δεν έχω χρόνο για αυτό". Μπορείς και καλό είναι να οργανώσεις καλύτερα την μέρα σου και τους στόχους σου. 

Ξεκίνα την μέρα σου με γυμναστική (οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή). Αλλά πρόσεξε, η ενδυμασία σου παίζει σημαντικό ρόλο. Μην κάνεις γυμναστική με τις πιτζάμες, αλλά φόρεσε τα ρούχα που φοράς κι όταν πηγαίνεις στον γυμναστήριο ή στην αίθουσα χορού. Ναι ναι, βάλε καλσόν κορμάκι και κάνε το τέλειο μαλλί, ακόμη και μέσα στο σπίτι. 
Μπορείς αν θέλεις να προμηθευτείς από ειδικά καταστήματα, το ειδικο πάτωμα που υπάρχει στις αίθουσες χορού και να το τοποθετήσεις στο σαλόνι σου ή ακόμη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το χαλί σου για να μην γλιστράς. Και για μπάρα; Μια καρέκλα είναι η ιδανική λύση. 

Βελτίωσε τα ανοίγματα σου. Τώρα έχεις άπλετο χρόνο για να αφοσιωθείς στο σώμα σου. Αφιέρωσε λίγα περισσότερα λεπτά στις διατάσεις σου για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. 

Ασχολήσου με την μαγειρική, μάθε την αξία της υγιεινής διατροφής. Βελτίωσε όσο μπορείς και φυσικά θέλεις την διατροφή σου. Πάψε να μετράς θερμίδες. Οι διατροφικές σου συνήθειες προσαρμόζονται στις σωματικές σου ανάγκες. 

Οτιδήποτε κι αν επιλέξεις να κάνεις για να περάσεις όμορφα το χρόνο σου, πάντα να θυμάσαι ότι πρέπει να το κάνεις με αγάπη προς εσένα και για εσένα. 
 
💗🌸

CONVERSATION