Δεν θέλω να κάνω γυμναστική

 Υπάρχουν πολύ άνθρωποι οι οποίοι δεν τους αρέσει η γυμναστική ή δεν έχουν χρόνο για αυτήν. Δεν θα αναφερθούμε ή δεν θα προσπαθήσουμε να πείσουμε κάποιον να κάνει κάτι που δεν αγαπά ή δεν τον ευχαριστεί. Η γυμναστική με οποιαδήποτε μορφή, πρέπει να γίνεται επειδή το θέλουμε, όχι επειδή είμαστε υποχρεωμένοι. Ακόμη κι αν είναι μέρος της ζωής μας, υπάρχουν μέρες που δεν θέλουμε να γυμναστούμε. Έχουν ήδη αναφέρει τα θετικά της άσκησης και το πόσο καλό κάνει για το μυοσκελετικό μας σύστημα. Ωστόσο, οι διατάσεις μπορούν να έχουν εξίσου θετικά αποτελέσματα στον οργανισμό μας. 

Σκέψου έναν άνθρωπο να είναι συνεχώς μπροστά από ένα γραφείο, ή κάποιον που είναι συνεχώς όρθιος λόγω εργασίας. Πόσες φορές κι αν έχουν πει ότι πονάει η μέση τους, η πλάτη, τα γόνατα κ.α. Και η απάντηση είναι κάποιο είδος γυμναστικής, για να έχουν δυνατό κορμό και πόδια. Κι όμως όχι. Θα δώσουμε μια άλλη εναλλακτική. Διατάσεις. 

Μπορείς καθημερινά να δημιουργήσεις 10 λεπτά για τον εαυτό σου. Μετά θα νιώθεις πολύ πιο όμορφα. Επέλεξε, κάποιες διατάσεις που θα σε ανακουφίσουν από την συνεχή στάση σώματος που έχεις κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατάσεων στην αρχή της μέρας σου (Stretching Routine) ή μεμονωμένες διατάσεις αρκούν.

Πάντα με αγάπη και σεβασμό στον εαυτό σου!

                                                                                                                      

     💗🌸






CONVERSATION