Πράγματα που μπορείς να κάνεις σπίτι.

Αρχικά δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε , υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να περάσεις δημιουργικά τον χρόνο σου στο σπίτι. 

  • Γυμναστική. Δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην κάνεις γυμναστική. Πρέπει να διατηρήσεις την φυσική σου κατάσταση, οπότε βγάλε στρωματάκι γυμναστικής, λάστιχα , βαράκια και μπαλες και ξεκίνα το πρόγραμμα σου. Μπορείς ωστόσο να προσέχεις καινούργιες ασκήσεις που λόγω χρόνου και ήδη έντονη προπόνηση δεν τις έκανες. Και αν δεν γυμνάζεσαι , ήρθε η ώρα να χτίσεις σώμα καθώς πλησιάζει και το καλοκαίρι.
  • Δες κάτι που δεν είχες χρόνο πριν. Ένα ντοκιμαντέρ, μια σειρά, μια ταινία, κάποιο βίντεο σχετικά με την δουλειά σου. Αφιέρωσε αυτό τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτεις για την διασκέδαση σου, αλλά και την ενημέρωση για κάτι που σε ενδιαφέρει
  • Επίσκεψη στην βιβλιοθήκη. Δεν νομίζω όλα τα βιβλία που έχεις στην βιβλιοθήκη σου να τα έχεις διαβάσει; Ακόμη και έτσι να είναι, ξανά διάβασε κάποιο που σου αρέσει αρκετά. Μπορείς ωστόσο να διαβάσεις κάτι σχετικό με την σχολή σου, αν σπουδάζεις κάτι. Μην το αφήσεις, δεν χρειάζεται. Κάτι, που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον ή σε κάτι που είχες απορίες.
  • Κάνε κάτι δημιουργικό σχετικά με το επάγγελμα σου. Χρησιμοποίησε την φαντασία σου, τον χρόνο στο σπίτι για να φτιάξεις κάτι καινούργιο. Ένα κόμικ, ένα πίνακα ζωγραφικής, σύνθεση μουσικής, δημιουργία νέου χορευτικού υλικού οτιδήποτε σε κάποια άλλη φάση της ζωή σου λόγω έλλειψης του χρόνου δεν θα το σκεφτόσουν. 
  • Πέρασε λίγο χρόνο με τους δικούς σου. Ένα επιτραπέζιο, μια δραστηριότητα ολοι μαζί , είναι μια ευχάριστη νότα στην μέρα σου. Σκέψου πόσο χρόνο αφιερώνεις στην οικογένεια σου όταν όλοι μας τρέχουμε σε δουλειές εκτός σπιτιού. 
  • Βελτίωσε την σχέση σου με το φαγητό. Είναι η ιδανική ευκαιρία όχι να τρως ότι έχει το ψυγείο, αλλά να τρως πιο υγιεινά. Βγάλε ένα πρόγραμμα διατροφής και ακολούθησε το κατα γράμμα. Δεν έχεις δικαιολογίες. Περνάς πολύ χρόνο σπίτι για να ξεχαστείς ή να μην προλαβαίνεις
  • Οργάνωσε την ντουλάπα σου. Ξεκαθάρισε τι σου είναι απαραίτητο και τι όχι. Ο,τι έχει να βάλεις πάνω από χρόνο σίγουρα δεν θα το βάλεις το φετινό καλοκαίρι. 
  • Μινιμαλισμός. Σκέψου τι χρειάζεσαι στο σπίτι και τι περιττά αντικείμενα έχεις και δεν σου χρειάζονται
  •  Πέρασε λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Όταν τρέχεις, και συνέχεια κάνεις κάτι ξεχνάς να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Σκέψου, μίλα και πέρασε καλά λίγο μόνος σου. Δεν είναι τόσο κακό όσο νομίζεις. 
Γενικά άφησε τον ευατό σου ελεύθερο και θα δεις ότι υπάρχουν άλλα τόσα που μπορείς να κάνεις!

CONVERSATION