Διαφορετικά παπουτσάκια μπαλέτου

Το πρώτο πράγμα που αγοράζεις σαν μικρή μπαλαρίνα είναι τα μαλακά σου παπουτσάκια. Αυτά που είναι όσο η παλάμη σου, που χαίρεσαι να τα φοράς και δεν τα βγάζεις από πάνω σου. Μεγαλώνοντας όμως μαθαίνεις ότι υπάρχουν τόσα διαφορετικά είδη μαλακών παπουτσιών. Με την έρευνα θα βρεις το ιδανικό για εσένα. 
Αρχικά, για τα μικρά μας παιδάκια που ξεκινούν τώρα, υπάρχουν τα δερμάτινα μαλακά παπουτσάκια είτε με μία σόλα είτε με δύο. Η επιλογή της σόλα του παπουτσιού, εξαρτάται από την ηλικία και το πέλμα που έχει το κάθε παιδί. Στην συνέχεια της χορευτικής μας πορείας, έχουμε τις ίδιες επιλογές μόνο που συχνά προτιμούμε , τα παπουτσάκια να είναι από ύφασμα καθώς αγκαλιάζουν καλύτερα στο πόδι μας. 

Τα χαρακτηριστικά του σχήματος κάθε παπουτσιού ποικίλουν από εταιρεία σε εταιρεία. Θα πρέπει πάντα να θυμάσαι πως πέρα από το να κολακεύει το coup de pied σου θα πρέπει να είναι άνετο στο πέλμα σου, καθώς με αυτό θα δουλεύεις συνεχώς. Να είναι ακριβώς στο μέγεθός σου γιατί αλλιώς ή θα γλιστράνε τα δάκτυλα σου ή θα κάμπτονται με αποτέλεσμά να μην δουλεύεις σωστά. Ανάλογα πόσο φαρδύ ή όχι είναι το πέλμα σου θα πρέπει να βρεις το κατάλληλο παπουτσάκι για τα μέτρα σου, χωρίς να σε πιέζει οπουδήποτε. Η επιλογή του πάτου στα μετατάρσια σου είναι καθαρά δικιά σου επιλογή, με βάση τι σε βολεύει ως βάση στήριξης. Στην καμάρα μπορείς να βρεις πολλές εκδοχές εξίσου. Όπως να έχουν μόνο ραφή, ένα μικρό λαστιχάκι, μια σόλα ή δύο όπως προείπαμε. Αν θα είναι πιο πλατύ, πιο τριγωνικό ή στρόγγυλο επίσης εξαρτάται από το πως είναι το πέλμα και τα δάκτυλα σου. 

Για να βρεις λοιπόν, το κατάλληλο μαλακό παπουτσάκι για εσένα θα πρέπει να κάνεις μια πολύ καλή έρευνα από πολλές εταιρίες. Έχε λίγο υπομονή και σίγουρα εκεί έξω θα υπάρχει το ιδανικό για εσένα.
Να θυμάσαι επίσης, ότι καθώς εξελίσσεσαι μπορεί να χρειάζεσαι διαφορετικό τύπο παπουτσιού, μην αναπαυτείς σε ένα. 

CONVERSATION