Τα καλοκαιρινά μπάνια

Αν η κολύμβηση συνδέεται με τα καλοκαιρινά μπάνια θα πρέπει να μάθετε ότι οι βουτιές στην θάλασσα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους γυμναστικής

Αρχικά, η κολύμβηση στο θαλασσινό νερό τονώσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το θαλασσινό νερό είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία που μπορούν και παράγουν αντιβιοτική και αντιβακτηριδιακή δράση συμβάλλοντας στην ορθή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, το κολύμπι σε θαλασσινό νερό ανοίγει τους πόρους στο δέρμα επιτρέποντας την απορρόφηση των θαλάσσιων μετάλλων και την αποβολή των τοξινών που προκαλούν διάφορες ασθένειες. 
Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπος γυμναστικής. Η δραστηριότητα της κολύμβησης αντιτίθεται στη δύναμη της βαρύτητας, μετατρέποντας τη σε μια ιδανική μορφή άσκησης που θέτει ελάχιστη αντίσταση στα οστά και στις αρθρώσεις. Αποτελεί έναν από τους ευκολότερος και καλύτερους τρόπους καύσης των ανεπιθύμητων θερμίδων. Με μια ώρα κολύμβησης, καίτε περίπου 500 θερμίδες. Ωστόσο, Η κολύμβηση αυξάνει τον μεταβολισμό σας, συνεχίζοντας την «καύση» για λίγη ώρα ακόμα και αφού σταματήσετε να κολυμπάτε.
Μέσω στην κολύμβησης βελτιώνεται ο συγχρονισμός του σώματος Η κολύμβηση εξελίσσει τον κινητικό συντονισμό του σώματός σας. Πάνω από τα δύο τρίτα των μυών σας εμπλέκονται στη δραστηριότητα αυτή. Το πάνω και κάτω μέρος του σώματος, αναγκάζονται να δουλέψουν μαζί για μια ισορροπημένη προσπάθεια. Αυτό έχει και ως αποτέλεσμα την βελτίωσης της στάση του σώματος. καθώς ενεργοποιούνται ταυτόχρονα μεγάλες μυικές ομάδες μυ'ων για να μπορέσετε να διατηρήσετε ισορροπία του κορμού στην επιφάνεια της θάλασσας
Είναι μια καλή αερόβια άσκηση χωρίς να αντιλαμβάνεστε ότι σκας από την ζέστη. Επίσηςσε σύγκριση με το τρέξιμο, απαιτείται μεγαλύτερος έλεγχος της αναπνοής, κάτι που δημιουργεί μια αυξανόμενη απαίτηση για οξυγόνο, σκληραίνοντας τους μύες, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Η κολύμβηση ενδυναμώνει επίσης την καρδιά, μεγαλώνοντας τη και οδηγώντας σε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. 

CONVERSATION