Μετά την παράσταση

Όταν μια παράσταση τελειώνει και τα φώτα σβήσουν όλοι πιστεύουν ότι οι χορευτές έχουν απίστευτα ποσά ενέργειας. Ξέρεις όμως τι πραγματικά κάνουν όταν γυρνάνε στο καμαρίνι τους ή και στο σπίτι τους; 
Αρχικά, ξεκινάνε να μαζεύουν και να τοποθετούν τα πράγματα τους σε μια τάξη, καθώς σε μια παράσταση μπορεί να χρειαστούν να αλλάξουν πολλά κουστούμια και αξεσουάρ.(Σκέψου τον χαμό μέσα στο καμαρίνι) Έπειτα θα κάνουν διατάσεις ίσως και foam roller έτσι ώστε να χαλαρώσουν τους μύες τους από την τόση ώρα που χόρευαν, την λεγόμενη αποθεραπεία τους. Στη συνέχεια, θα ντυθούν άνετα για να πάνε στο σπίτι τους και να ξεκουραστούν συνδυάζοντας ένα ζεστό μπάνιο, το ντεμακιγιάζ τους, την περιποίηση προσώπου τους και φυσικά ένα πλούσιο γεύμα. Αυτή είναι η μια περίπτωση. Η ιδανική θα λέγαμε για το σώμα των χορευτών. Δυστυχώς όμως, λόγω χρόνου και κούρασης οι χορευτές καμιά φορά παραλείπουν κάποια πράγματα. Για αυτούς του λόγους, πηγαίνουν κατευθείαν στο σπίτι τους αφαιρούν απλά το μακιγιάζ τους, κάνουν ένα ντουζ, τρώνε κάτι γρήγορο και κοιμούνται πριν καν το καταλάβουν. 
Και οι δυο εκδοχές είναι κατανοητές. Αν είσαι χορεύτρια/ης προσπάθησε να επιλέγεις τον σωστότερο για εσένα και το σώμα σου τρόπο, να φύγεις από το θέατρο!
  

CONVERSATION