Μια μέρα στο Μέγαρο

Όταν έχεις παράσταση περνάς όλη σου την μέρα στο θέατρο. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι είναι κουραστικό άλλοι υπέροχο. Ένα είναι όμως σίγουρο. Είναι μια μέρα γεμάτη δίχως δευτερόλεπτο βαρεμάρας. Είναι μια μέρα που ποτέ δεν θα βγάλεις από το μυαλό σου.

Πηγαίνοντας στο θέατρο το πρωί ξέρεις ότι θα περάσεις όλη την μέρα σου εκεί, οπότε θα χρειαστείς  προμήθειες. Γι'αυτό το λόγο έχεις πολλά μικρά ταπεράκια με γεύματα και σνακ που θα σου δώσουν ενέργεια και δύναμη μέχρι την στιγμή της παράστασης. Έχεις όμως και πολλά ρούχα μαζί σου. Ρούχα για το μάθημα που θα κάνεις εκεί, ρούχα που θα σε κρατάνε ζεστή σ'ολη την διάρκεια της ημέρας, ρούχα της παράστασης φυσικά (κοινώς κουστούμια) και μην ξεχνάμε τα ρούχα μετά την παράσταση. Στην βαλίτσα σου όμως δεν υπάρχουν μόνο αυτά. Είναι ένα μικρό φαρμακείο που έχεις για παν ενδεχόμενο. τα λάστιχα σου για το ζέσταμα σου, το foam roller σου για την χαλάρωση των μυών σου, τα αμέτρητα τσιμπιδάκια, φουρκέτες και άλλα αξεσουάρ που θα χρειαστείς για τα μαλλιά και εννοείται αυτό το μικρο νεσεσέρ για το διακριτικό make up που κάνουν οι χορευτές.  
Αφού τα έχεις πάρει όλα αυτά και βρίσκεσαι πλέον στο θέατρο αρχίζει μια σειρά διαδικασιών που ακολουθείς μέχρι την ώρα που θα πρέπει να χορέψεις.
Αρχικά, φοράς τα άνετα σου ρούχα και ζεσταίνεις το σώμα σου καθώς θα πρέπει να περάσεις τις χορογραφίες σου για να διαβεβαιωθείς για το χώρο σου πάνω στην σκηνή. Στην συνέχεια κάνεις φώτα. Μετά κάνεις το καθιερωμένο σου μάθημα και αφού έχεις κάνει προηγουμένως μαλλιά και make up ξεκινάς την γενική σου πρόβα. 
Έχοντας κάνει όλα αυτά νιώθεις εξαντλημένος, την στιγμή όμως που ανεβαίνεις στην σκηνή και χορεύεις μπροστά σε τόσο κόσμο γεμίζεις ενέργεια και δίνεις το καλύτερο σου εαυτό.

Οι μέρες στο θέατρο είναι κουραστικές ναι, αλλά είναι οι ομορφότερες για έναν χορευτή. 
Αν ρωτήσεις κάποιον πως είναι, θα σου πει δεν θυμάται κούραση, νεύρα, άγχος ή κάποιον τραυματισμό αλλά την ομάδα του να γελάνε και να περνάνε καλά, αφού χορεύουν όλοι μαζί. Είναι μια από τις πολλές στιγμές που έχουν περάσει μαζί.


Ως χορεύτρια χορεύω και εγώ με πολλούς ανθρώπους και οι μέρες αυτές δεν είναι όμορφες λόγω ότι χορεύω αλλά λόγω ότι είμαι μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που επέλεξα δίπλα μου. Μια διαφορετική οικογένεια. 
Σας ευχαριστώ όλους 


CONVERSATION