Η στιγμή για καινούργιες pointe.


Αν είναι η πρώτη σου φορά θα είναι κάτι πολύ πολύ μαγικό. Αν πάλι όχι, θεωρώ πως πάλι θα έχει κάτι το γοητευτικό εκείνη η στιγμή. 
Αρχικά, έχεις πλημμυριστεί από συναισθήματα χαράς  μόνο και μόνο στην ιδέα ότι θα αγοράσεις καινούργιο ζευγάρι pointe shoe. Φτάνεις στο μαγαζί, ανοίγεις πόρτα και είσαι στο ομορφότερο μέρος του πλανήτη. Γύρω σου μόνο κορμάκια, καλσόν, αξεσουάρ, φουστίτσες και φυσικά πολλά ζευγάρια pointe shoe. Αρχίζεις δοκιμάζεις όχι ένα, ούτε δύο, αλλά ολόκληρο το μαγαζί. Μετά από πολλές δοκιμές, συζητήσεις, αναλύσεις για το παπούτσι που θα επιλέξεις, βρίσκεις αυτό που είναι ιδανικό για εσένα. Μια pointe που κολακεύει το πόδι μου αλλά συγχρόνως σε στηρίζει για να μπορέσεις να εκτελέσεις όλα αυτά τα χορευτικά βήματα. 
Αλλά η χαρά δεν σταματάει εκεί. Συνεχίζεται σπίτι, ενώ ράβεις και προετοιμάζεις τα παπούτσια σου για το πρωινό σου μάθημα. 
Και ήρθε η ώρα του μαθήματος, φοράς τις pointe σα να είναι κάτι μαγικό για εσένα καθώς ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλια σου. Και ξεκινάει το ζέσταμα, ακούγοντας το μικρό κρακ που κάνει το παπούτσι σου και παίρνει την φόρμα του ποδιού σου.
Και εκεί ξεκινάει ένα υπέροχο ταξίδι χορευτικότητας, επιμονής, υπομονής, πόνου και ευχαρίστησης μαζί μέχρι να τις λιώσεις και να θες ένα καινούργιο ζευγάρι.



CONVERSATION