Πως να ζεσταθείς κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Όταν έχεις μάθημα και έξω η θερμοκρασία είναι υπό του μηδενός το σκέφτεσαι αν θέλεις να πας στο μάθημα μπαλέτου σου. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείς, με την κατάλληλη ενδυμασία δεν θα κρυώσεις και θα μπορέσεις με επιτυχία να ολοκληρώσεις την προπόνηση σου. 

Αρχικά, φόρα ό,τι σε ζεσταίνει και παράλληλα μπορείς να χορέψεις. Μια ολόσωμη φόρμα θα σου ζεστάνει τον κορμό, τα ισχία και τα πόδια που είναι πολύ σημαντικά για να χορέψεις. Αν πάλι θέλεις μόνο να ζεστάνεις τα πόδια σου, ένα εδικό παντελόνι ή μια ζεστή φόρμα είναι η ιδανική επιλογή. Τα πέλματα σου οπωσδήποτε πρέπει να είναι ζεστά. Αυτό θα το πετύχεις με τα ειδικά Bootie Boots ή απλά μ'ένα ζευγάρι πλεκτές κάλτσες, πάνω από τα παπουτσάκια του μπαλέτου σου. Οι γκέτες από την άλλη, είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση για να διατηρήσεις τη θερμοκρασία του σώματός σου μέχρι το τέλος του μαθήματος. Λογικό όμως να μη θες να κρυώνεις και στον κορμό οπότε, πάνω από το κορμάκι σου μπορείς να φορέσεις μια πλεκτή ζακετούλα ή οτιδήποτε άλλο σε βολεύει και μπορείς να δουλέψεις μ'αυτό. 

Μη ξεχνάς όμως, ότι το καλό ζέσταμα - πριν την έναρξη του μαθήματος σου - θα σε βοηθήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μην το παραμελείς. 

CONVERSATION